♂ Bailey

~ Bailey ~

Kön: Hanhund
Född: 16 mars 2019
Väntat sedan: 16/3/2021
Ras: Blandras (Labrador/Galgo-mix)
Mankhöjd: 72 cm
Vikt: – kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn::Ja
Organisation: Triple A Marbella
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Bailey kom till hundhemmet tillsammans med sin bror Fluffy då deras ägare inte längre kunde ta hand om dem och ge dem vad de behövde, och skulle flytta från landet. Båda bröderna är otroligt kärleksfulla och härliga pojkar! De går fint i koppel och kan några enklare vardagskommandon såsom sitt, stanna och ge tass. Bailey bara älskar att leka, särskilt att kasta boll.

Båda bröderna är superfina med barn samt rumsrena, men tyvärr vet vi inte ännu med katter men detta går att testa. Bailey är lite större än hans bror, ungefär 72 cm i mankhöjd. Vi misstänker att de kan vara någon blandning mellan Labrador och Galgo.

Båda dessa två anspråkslösa grabbar kräver inte särskilt mycket – de är båda unga hundar och kräver givetvis sitt engagemang. De vill gärna ha en medelaktiv familj, med eller utan barn, och gärna en hundkompis att leka med men det är inget krav. Få gå några mysiga skogspromenader i veckan, få leka i en mysig trädgård och kanske få springa bredvid en cykel ibland och bara leva det goda familjelivet!

Är du det hem Bailey söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!