~ Carla ~

Carla var oälskad och oönskad men tack vare goda människor har hon nu en chans till ett bättre liv.

Vill du ge den här podenco-tjejen ett eget föralltidhem?

Till Carla söker vi ett hem med hundkompis och hus med tomt!

Carla finns att besöka utanför Borås.

Kontaktperson

Sandra

Adoptionsavgift

9500 SEK

Kön

tik

Ålder

1 år

Ras

podenco

Mankhöjd

48 cm

Vikt

8 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

gpar

Om Carla

Uppdatering från jourhemmet 2022-05-11:

Carla är en glad, lekfull och sprallig tjej som vill vara med överallt. Ingen älskar godis och mys mer än henne och helst med en filt som hon får dela med sin husse. Mer eller mindre helt rumsren och vet själv när hon behöver gå ut och säger gärna till när hon vill. Carla trivs bäst med människor och hundar hon träffar ofta och vill gärna vakta dom hon håller kär men absolut inte på något aggressivt vis, mer att hon skäller och säger att detta är min familj och ni vågar inte sno dom ifrån mig 🥰 Hon gillar inte folkmängder eller för mycket oljud såsom bil. Hon fungerar väldigt bra i bil och somnar näst intill alltid. Skogen, stranden och gräsmattor och såklart hemma är där Carla för vara sig själv och känna sig säker, hon älskar lugnet och sina leksaker som hon aktivt kan busa med i timmar 😄 Carla är väldigt smart och gör det mesta för en godbit ❤️

————-

Uppdatering från jourhemmet 2022-04-15:

Carla är en glad och orädd tjej. Hon hänger med ut på promenader över stock och sten, genom vatten och lera. Otroligt kärvänlig mot barn. Åker bil utan konstigheter och hoppar numera in själv. Vi har mött hundar, hästar och människor under våra promenader och det har inte varit några konstigheter, men hästarna var lite otäcka första gången. Sover precis som våra egna hundar i vår säng och älskar det, gärna under täcket.

Jag tror att hon skulle kunna passa i många olika familjer då hon är så flexibel. Idag var hon med och hämtade på dagis, det var inga konstigheter alls. Igår fick hon följa med till stallet inte heller det var några konstigheter! Hon tar livet med en klackspark och hon älskar mat och godis och har lätt för att lära nya saker som att hoppa in i bil eller vänta vid grinden när det är dags för promenad.

————-

Information från sheltret:

Carla var bunden utanför sitt hem. Hennes husse var gammal och hade inte så stor lust att ha en hund som familjemedlem. Hon hade knappt mat och vatten och var bara skinn och ben när hon räddades. En av mannens släktingar kontaktade sheltret och Carla fick en chans till ett bättre liv.

Carla är aktiv och lekfull, hon älskar både människor och andra hundar.

Är du det hem Carla söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.