Freddy

Freddy HAR FÅTT HEM

Kön: Hanhund
Född: 10/5 2019
Inkom till hundhemmet: 14/9 2020
Mankhöjd: 53 cm
Vikt:
Ras: Blandras
Bakgrund:
Fungerar med katt: Okänt
Fungerar med barn: Ja
Organisation: Protectora de Animales de Malaga
Adoptionsavgift: 6900 sek

 

Början på Freddys liv har inte varit enkelt. Övergiven tillsammans med sina systrar blev hans framtid minst sagt osäker och med tiden ännu värre. Han landade i ett jourhem och blev adopterad av en person som lämnade honom ännu en gång i vanvård. Han övertogs senare och var full av sår, undernärd och helt osocialiserad.

Men detta tillhör nu Freddys förflutna! Han spenderar just nu sina dagar i ett nytt fosterhem i ivrig väntan på att bli adopterad till ett kärleksfullt livslångt hem som vill ge honom allt det han förtjänar.

Han lever tillsammans i fosterhemmet med en stor flock hundar som han går bra ihop med. Han är en lycklig, aktiv och lekfull unghund som bara njuter av allt livet har att erbjuda! Han är underbar med människor och vill ha massa uppmärksamhet, han älskar att hoppa upp i ens knä för att få klappar och mys och överöser alla omkring sig med kärlek.

Freddy är fortfarande bara en valp på många sätt och vis, men har lärt sig fint att göra sina behov utomhus. Han älskar att gå i koppel. Han kan vara lite väl glupsk omkring mat, och kan bli lite beskyddande – vilket jourhemmet jobbar på.