Luna & Perla

Luna & Perla

Kön: Tikar
Födda: 07/07 2019 (Luna); 22/3 2013 (Perla)
Inkom till hundhemmet: 14/10 2020
Mankhöjd: 51 cm (Luna); 46 cm (Perla)
Vikt: Luna 13 kg, Perla 14 kg
Ras: Blandraser
Bakgrund: Övergivna
Fungerar med katt: Nej
Fungerar med barn: Okänt
Organisation: Protectora de Animales de Malaga
Adoptionsavgift: 8500 sek för båda

 

Luna (1 år, vit/beige) och Perla (7 år, vit/grå) är två vackra tikar som alltid har bott tillsammans. De är väldigt aktiva och gillar att springa och leka, de skulle väldigt gärna bo med en aktiv familj.

Luna och Perla bodde i ett hem där de inte fick den omvårdnad och kärlek de förtjänade, och därför hamnade de på hundhemmet: ensamma, övergivna och förvirrade. De kunde ju inte förstå varför de blev lämnade. Tiden i deras förra hem var instängd inomhus, de fick knappt aldrig komma ut på promenader eller lek. De fick aldrig träffa andra hundar och blev aldrig socialiserade med dem.

Luna och Perla behöver en erfaren och aktiv familj som kan ge dem all kärlek, trygghet och träning de behöver och förtjänar. En familj som kan visa dem fantastiska platser och ta dem med på äventyr ut i världen. De är två underbara och kärleksfulla hundar som haft ett instängt och isolerande liv, men vi är säker på att det finns någon där ute som ser dem för vilka de är: två underbara själar som desperat vill ge och ta emot kärlek.