~ Zaina ~

Kön: Tik
Född: 1 februari 2019
Ras: Blandras (Mastín-mix)
Mankhöjd: 48 cm
Vikt: 30 kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn::Ja
Organisation: La manada de Óscar
Adoptionsavgift: 5900 SEK
Särskilda behov: Zaina har rädslor och behöver tid och tålamod

Vackra och godhjärtade Zaina,

Vad har du fått vara med om? Zaina är en blyg tjej som inkom med många rädslor. Hon ville inte alls vara nära människor men visade aldrig någonsin några dåliga tecken, hon var alltid så snäll och agerade aldrig på det hur inträngd hon än kände sig.

Zaina är en underbar liten tjej, söt och kärleksfull på sitt egna lilla blyga sätt. Med små steg i taget, sakta men säkert har hon börjat få förtroende för människor igen. Hon går fram för att söka uppmärksamhet och klappar på eget bevåg. Hon är nu redo för adoption – till en familj som kan ge henne tid och förståelse, tålamod och total villkorslös kärlek. Så kommer hon tillslut blomstra ut till den aktiva, glada och kärleksfulla tjej hon är.

Zaina passar dig som har förståelse för att rädda eller nervösa hundar, som på något sätt tappat förtroendet för människor, behöver tid på sig att landa och komma till ro. Dessa hundar kan bli enormt fina och blomstra ut till fantastiska hundar när de väl klivit över tröskeln (sin mur de byggt upp) – men det krävs tid, tålamod och engagemang från människans sida. Det är också viktigt att vara införstådd i att beroende på hur rädd och nervös hunden är, att det kan gå snabbt men att det också kan ta lång tid. Det är otroligt viktigt att låta dessa hundar få tid på sig och bygga upp en ömsesidig respekt.

Är du det hem Zaina söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!