~ Guille ~

Kön: Hanhund
Född: 17 mars 2020
Väntat sedan: 17-05-2021
Ras: Blandras
Mankhöjd: 50 cm
Vikt: – kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn: Ej testad
Organisation: Triple A Marbella
Adoptionsavgift: 5900 SEK *
* Särskilda behov: Guille är rädd och behöver tid och förståelse

Rara lilla trasselsuddet Guille,

Guille hittades i San Pedro utan mikrochip, hur han kom dit eller vad han har varit med om i sitt liv kommer vi aldrig få veta.

Det här är en så rar och fin kille. Han är väldigt blyg och rädd för människor fortfarande, men då han är så pass nyinkommen tror vi det handlar mycket om att han ännu inte hunnit få tid på sig att blomstra ut och hitta tillit till människor. Han har hittills funkat alldeles fint med andra hundar, hans lekfulla och goda sida skiner då igenom och han busar gärna en stund med de andra hundarna.

Guille passar dig som har förståelse för att rädda eller nervösa hundar, som på något sätt tappat förtroendet för människor, behöver tid på sig att landa och komma till ro. Dessa hundar kan bli enormt fina och blomstra ut till fantastiska hundar när de väl klivit över tröskeln (sin mur de byggt upp) – men det krävs tid, tålamod och engagemang från människans sida. Det är också viktigt att vara införstådd i att beroende på hur rädd och nervös hunden är, att det kan gå snabbt men att det också kan ta lång tid. Det är otroligt viktigt att låta dessa hundar få tid på sig och bygga upp en ömsesidig respekt.

Är du det hem Guille söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!