Fadderhunden Hodei

Hodei

Hundhem: GPAR – Grupo de Protección Animal de Rute
Fadder:

Hodie hittades irrande övergiven i en stad i närheten av GPAR. Han var svår att få tag på eftersom han blev rädd men efter några dagar gick det och i april 2020 kom han in på sheltret.

Hodie var misstänksam och skygg men var åtminstone i trygghet och fick skötsel på GPAR nu. Den här snyggingen uppskattades då vara cirka två år och hade säkert blivit adopterad snabbt om det inte vore så att ett test som togs  på leishmania visade positivt. Man kan nu se symptom i form av sår över nosen som tyder på leishmania.

Nu mår Hodei bra och är en kärleksfull podenco, mycket social och vänlig mot både människor och andra hundar och han fullkomligt älskar att leka och busa.

Hodei trivs på GPAR och är trygg med personalen här. I en ny miljö så skulle han nog behöva hjälp att åter känna tillit och vänja sig vid allt nytt men chansen är liten att han får ett hem. Men kanske han ändå kan få en egen människa eller familj som bryr sig om just honom men på avstånd.

Därför hoppas vi att Hodei kan få en fadder/fadderfamilj som vill bidra till hans mat och viktigast, bromsmedicinen. Läs mer om hur du kan bli Hodeis fadder här.