Annat

Hundtransport
Ibland är vi i behov av skjuts för hund till sitt jourhem. Kan du ställa upp med den hjälpen är det guld värt.

Hembesök
Sverige är långsträckt och vi har inte möjlighet att själva göra hembesök hos alla blivande hundägare. Är du intresserad av att hjälpa så maila oss. Skriv som ämne “Hembesök” och även vilket område du har möjlighet att åta dig. OBS att din anmälan inte är bindande. Är du upptagen vid en, från oss förfrågan, så är det naturligtvis helt i sin ordning.

Hundträff
Om du skulle vilja anordna en hundträff i din stad vore det kul och ett sätt att hålla kontakten med hundägarna. Det behöver inte vara så avancerat. En plats, gärna inhägnad, kan räcka. Antingen säljer man fika eller ber besökarna ta med sig matsäck. Du kan sälja lotter eller annat där behållningen går till hundhemmet i Spanien. Du får gärna annonsera om evenemanget på vår kommande Facebooksida.

Tryckerikontakt
Kanske du har kontakter med ett tryckeri och har förmånen att trycka upp broschyrer m m billigt eller gratis åt ADA-hundar – En andra chans.

Insamlingar/lotteri/loppis
Kontakta oss innan om du skall göra detta i föreningens namn.

Anslut dig till Sponsorhuset
Via Sponsorhuset så kan du handla från över 600 nätbutiker – varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till ADA-hundar: En andra chans. Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras Bonusstege så får du en gratis biobiljett och du stödjer vår förening med 50 kr! Anslut dig här. 

Sponsorhuset

Annat du vill ställa upp med
Hör gärna av dig till oss med dina idéer!

Här kontaktar du oss: kontakt@enandrachans.org