Annat

Hundtransport
Ibland är vi i behov av skjuts för hund till sitt jourhem. Kan du ställa upp med den hjälpen är det guld värt.

Hundträff
Om du skulle vilja anordna en hundträff i din stad vore det kul och ett sätt att hålla kontakten med hundägarna. Det behöver inte vara så avancerat. En plats, gärna inhägnad, kan räcka. Antingen säljer man fika eller ber besökarna ta med sig matsäck. Du kan sälja lotter eller annat där behållningen går till hundhemmet i Spanien. Du får gärna annonsera om evenemanget på vår Facebooksida.

Tryckerikontakt
Kanske du har kontakter med ett tryckeri och har förmånen att trycka upp broschyrer m m billigt eller gratis åt ADA-hundar – En andra chans.

Insamlingar/lotteri/loppis
Kontakta oss innan om du skall göra detta i föreningens namn.

Anslut dig till Sponsorhuset
Via Sponsorhuset så kan du handla från över 600 nätbutiker! Det generar pengar till föreningen utan att det kostar dig ett öre – du tjänar faktiskt själv på det! Bli medlem på www.sponsorhuset.se/ada-hundarenandrachans för att själv tjäna extra kronor samtidigt som du stöttar föreningen, eller gå alltid via länken för att sponsra utan att du själv får ta del av sponsringen. Enklast är att ladda ner Sponsorhusets tillägg för webbläsare – Handla Smart, klicka här för nerladdning och instruktioner. Då blir du automatiskt påmind varje gång du surfar in på en sida som är ansluten till Sponsorhuset så du enkelt kan sponsra!

Sponsorhuset

Annat du vill ställa upp med
Hör gärna av dig till oss med dina idéer!

Här kontaktar du oss: kontakt@enandrachans.org