Fadderhunden Samba

Samba

Hundhem: GPAR – Grupo de Protección Animal de Rute
Fadder:

Stackars Samba hittades undernärd, sjuk och mycket rädd i november 2019. Hon fick snart äta upp sig och rädslan försvann allt eftersom hon fann sig till rätta i den nya miljön och tryggheten på GPAR.

Men sjukdomen fanns kvar. Hon testade positivt på leishmania och med de ytliga symptom hon hade så var det ingen tvekan. Örontopparna var såriga och även nosen var irriterad och röd.

Stackars Samba, det här var en dålig förutsättning för att hitta ett hem. Dessutom börjar hon nu få åren emot sig. Man uppskattar att hon är runt sju år nu och även om det inte är så gammalt så har sjukdomen fått härja fritt innan hon fick medicinen och gett sina spår. Hon kanske inte har så många år kvar att leva som hon borde.

Samba har det bra på hundhemmet, hon är älskad och får mat och medicin. Vad vi hoppas kunna ge henne är en fadder som bidrar till hennes behandling. Kanske finns du som känner att du vill hjälpa Samba.

Vill du bli fadder till Samba, och hjälpa finansiera hennes medicin och vård? Klicka här för att läsa mer om hur det fungerar att bli fadder.

Samba som hon såg ut när hon kom till GPAR