Intresseanmälan

P g a ökade utgifter har vi tvingats höja adoptionsavgiften. Nu är avgiften 6900 sek för hundar under 6 år. För äldre hundar varierar adoptionsavgiften beroende på hur gamla de är. Vi har på begäran lagt ut äldre hundar i varierande ålder.

Vänligen fyll i alla fält i intresseanmälan. Dina uppgifter behandlas med sekretess. Anmälan ligger aktuell hos oss i tre månader, därefter kan du förnya den. Anmälan är icke bindande.

Du kommer att bli kontaktad via mail eller telefon när vi har läst din intresseanmälan. Inför en bokning av hund gör vi hembesök. Vi förbehåller oss också rätten att kontrollera den blivande hundägaren i länsstyrelsens djurförbudsregister innan vi går vidare.
Om du inte har fått respons på din intresseanmälan inom en vecka kan det ha uppstått ett tekniskt fel. Skriv då genast till kontakt@enandrachans.org så hör vi av oss. Dit kan du även skicka frågor eller om du vill komma i kontakt med oss av annat skäl.

Observera att alla rader i formuläret utom den näst sista är obligatoriska att fylla i.

OBS under pandemin är vi tvingade att använda marktransport och hundarna kommer till Helsingborg, alltså inte till Arlanda. I den mån vi kan och mot en mindre bensinersättning, erbjuds hämtning till Norrköping.     Om du inte har gjort detta, läs igenom dessa innan du skickar in din anmälan!