♀ Alisa – ADOPTERAD I SPANIEN

~ Alisa ~

Alisa och hennes syskon hittades övergivna på ett fält.

Nu söker vi ett kärleksfullt föralltidhem där hon kan få bli en uppskattad familjemedlem.

Viktig information

Mastín espanol användes ursprungligen för att vakta boskap eller som gårdshundar. Vi förmedlar enbart mastín till hem där de får rätt förutsättningar att trivas, alltså inte till boende i lägenhet utan trädgård eller uteplats.

Kontaktperson

Ann

Adoptionsavgift

7900 SEK

Kön

tik

Född

april 2021

Ras

Mastin-mix

Mankhöjd

55 cm (växer)

Vikt

16 kg (växer)

Fungerar med katt

rädd för katter

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

protectora

Om Alisa

Den här söta damen heter Alisa.

Alisa hittades tillsammans med sina syskon mitt på ett fält. De var livrädda, törstiga, hungriga… nära döden. Lyckligtvis upptäcktes de av en kvinna som promenerade förbi och räddade dem.

När de hade återfått sin hälsa upptäckte vi hur fantastiska de är! De leker hela tiden, springer och hoppar, stannar aldrig.

De är underbara med människor. De älskar att bli kramade, pussade, klappade… vill hela tiden ha mer närhet.

De är snälla och lekfulla med andra hundar. De leker fint med de hundar som vill leka och är lugna tillsammans med de lite mer försiktiga hundarna.

Alla fyra är väldigt lika, samma personlighet och samma päls… men Alisa är lite bossig. Hon tittar alltid på sina bröder för att se vad de gör och tillrättavisar eller följer dem på deras upptåg. Hon är väldigt rolig.

Alisa adopterades till ett hem i Spanien men bara ett par veckor senare övergavs hon igen. De sa att hon var rädd och inte gillade att promenera men ville inte ha vår hjälp, bara lämna tillbaka henne. Sen hon kom tillbaka har vi tagit långa skogspromenader och hon verkar älska det. Hon kan vara lite misstänksam mot andra hundar men så länge en bra introduktion görs så är det inga problem alls. Hon älskar att umgås med andra hundar och vi tror faktiskt att hon skulle må bättre i en familj som redan har en hund eftersom hon kan ha lite svårt för att bli lämnad ensam.

Vi söker en kärleksfull familj till Alisa, där hon får leka och ta långa promenader i skogen. Hon kan bo i en barnfamilj, men hon är ingen nybörjarhund.

Är du det hem Alisa söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.