Balthazar HAR FÅTT HEM I SVERIGE

Kön: hanhund
Född: 2011
Mankhöjd: 41 cm
Hals: 32 cm
Ras: bodeguero
Bakgrund: från perreran

Balthazar är mycket tillgiven människor och älskar uppmärksamhet och sällskap, att man kelar och leker med honom. Han är så gosig och mysig och känns som en trygg hund.

Med andra hundar är Balthazar sällskaplig, men något selektiv om valet av sina fyrfota vänner. Han är då lite försynt men så fort han känner sig säker så hittar han sitt självförtroende och blir glad och pigg. Balthazar kommer ursprungligen från perreran där han lämnats in, men fick komma till det trygga hundhemmet i december 2016.

15/1 rapport från jourhemmet:

Redan efter ett halv dygn i Sverige är Baltazar hur lugn och hemtam som helst. Vi kom hem sent i natt – i bilen var han väldigt duktig – och våra hundar välkomnade honom utan problem för han var trygg och balanserad. Katten brydde han sig inte om. Rumsren, äter bra, tyst och sovande i natt, nosar runt på tomten och pulsar i snön med glatt humör trots några minusgrader som inte alls stör honom. Naturligtvis är allt nytt spännande så kyla bryr han sig inte om trots att han lämnade ett varmt soligt Spanien igår. Är något trind om magen men inget som inte kan ändras på med lite motion.

Vi söker en mysig familj som gillar promenader och att umgås med en rar hund, en riktig gentleman så här långt. Finns att besöka nära Vingåker.

Fotat på pererran: med tom blick.