Bambi HAR FÅTT HEM

Kön: tik
Född: maj 2016
Höjd: 65 cm
Vikt: 27 kg
Bakgrund: från Sportdog pound

Bambi är en rejäl tös, trevlig och snäll. Hon har livsglädje och känns harmonisk. Bambi har tillit till människor, både stora som små och hon fungerar fint med andra hundar. Katter går inte lika bra.

Bambi kommer från Sportdog Pound. FBM har en överenskommelse att de ska få överta alla galgos som kommer till poundet. Eftersom de trodde att Bambi var en galgo fick hon därför i maj 2017 åka till FBM. Men det visade sig att hon inte var renrasig och där är hon nu; en icke-efterfrågad hund, en stor blandras och därmed svårplacerad trots att hon är så härlig.

Uppdatering 17/1 från vår hundeskort på plats:

Bambi är en väldigt mjuk och behaglig tik. Hon följer varsamt med i koppel om än lite småkrånglig vid koppling. Hon svängde fram och tillbaka med huvudet tills hon bestämde sig för att nu fick jag koppla henne.
Bambi kommer bra på inkallning av sitt namn när hon är i rastgården. Det är inga problem med närkontakt; man får pilla på öron, tassar, titta i munnen osv utan att hon bryr sig. Vid promenad vill hon gå så nära inpå en hon kan och stundtals lägger hon gärna sitt huvud i ens hand.
Hon längtar efter sin egna familj efter att ha varit på FBM i över ett år.