♂ Bartolo

~ Bartolo ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil, trygg och erfaren hundförare som vill träna med positiva metoder.

Kontaktperson

-

Adoptionsavgift

7900 SEK

Kön

Hanhund

Född

2018

Ras

Amstaff-mix

Mankhöjd

55 cm

Vikt

27 kg

Fungerar med katt

ja

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

nej

Kommer från

protectora

Om Bartolo

Bartolo är en väldigt speciell hund. Man tror att han aldrig haft ett hem, troligen har han fötts av en hemlös tik på landet och spenderat sina första år åt att försöka överleva. Han var en spillra av en hund när han kom till sheltret och där har de arbetat hårt för att göra honom till den hund han är i dag.

Bartolo har ökat på sin självkänsla och börjat tolerera människor och att de sätter på honom koppel och hanterar honom. Ibland blir han blockerad och då får man backa ett par steg.

Just nu håller han på att lära sig att leka med boll, det är något man får lära sig som vuxen när man aldrig har fått vara valp.

Bartolo har även fått lära sig att umgås med andra hundar. Nu går det bra men han ska helst umgås med hundar som respekterar hans integritet och inte är för påstridiga.

Bartolo är en lugn och tillgiven hund som håller på att lära sig att lita på människor. Vi söker en hundvan person eller familj som förstår vad det innebär att socialisera en vuxen hund och som kan leda och guida honom rätt här i livet. Vi tror att han kommer att  knyta starka band till “sina” människor och det är enormt viktigt att de inte sviker hans förtroende.

Är du det hem Bartolo söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.