Bella HAR FÅTT HEM I SPANIEN

Kön: Tik
Född: 2019
Mankhöjd: Inväntar mer info
Vikt: ca 13 kg
Ras: Podenco
Bakgrund: Upphittad
Fungerar med katt: Okänt
Fungerar med barn: Ja
Organisation: Proyecto NOA
Adoptionsavgift: 5900 sek

 

Träffa rara Bella! Hon är ungefär 2 år gammal och hittades på gatan med sina valpar. Kvinnan som hittade dem tog med sig hela lilla familjen hem till sig och hundhemmet hjälpte till att hitta hem åt alla valpar – och nu är det Bellas tur att få sin föralltidfamilj.

Bella kommer bra överens med barn men är inte testad med katter ännu. Hon är en sällskaplig tjej, mot både människor och hundar men kan vara lite reserverad mot främlingar tills hon lärt känna dem. Hon gillar inte när människor eller andra hundar rusar efter henne, och blir rädd och stressad, och promenader utomhus kan verka lite skrämmande. Med tanke på hennes unga ålder så går detta alldeles utmärkt att träna på – förstärkning med mjuka metoder, socialisering med hundar och en lugn takt i vardagen utan att nya främlingar tränger sig på – så kommer detta släppa inom sin tid.

Detta är en sådan otroligt rar och mjuk tjej som behöver lite tid att få landa i sig själv och jobba med sitt självförtroende. Hon behöver bara en familj som kan ge henne tid, tålamod och trygghet. Ett lugnt och kärleksfullt hem!

I det trygga jourhemmet är Bella utåtriktad, lekfull och precis så glad som en ung hund ska vara!