~ Beniel ~

Kön: Hanhund
Född: 25 mars 2016
Ras: Blandras
Mankhöjd: 32 cm
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn::Ja
Organisation: El Refugio de Leo
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Träffa underbara lilla Beniel!

Det här är en otroligt fin liten kille, så mysig och snäll på alla sätt! Beniel bodde med en gammal man som inte längre kunde gå, och öppnade bara dörren för Beniel att gå ut själv om dagarna. Där strosade han på ensam utan ett bekymmer i världen tills han tillslut vände om och gick hem igen. Tillslut kunde den gamle mannen inte längre ta hand om Beniel och han omhändertogs av sheltret.

Beniel går fint ihop med andra hundar, och har inga problem alls med större hundar trots sin lilla storlek. Han är dessutom otroligt fin med katter och tycker om att pussa på dem ordentligt. Han går duktigt i koppel och det absolut bästa som finns är att få sova i en mjuk och härlig säng bredvid sina favoritmänniskor.

Beniel har visat en viss separationsångest men han gör fina framsteg i jourhemmet varje dag. Han behöver fortsatt träning med någon som kan ge honom tid och förståelse.

Det här är verkligen en helt perfekt liten kille, han vill alltid vara till lags och vill aldrig vara till besvär. Jourhemmet berättar att “Han kan titta på en med de mest kärleksfulla ögon. Sådan charmolle. Hjärtat smälter ju fullständigt.” Beniel behöver ett hem som vill ge honom massvis med närhet och villkorslös kärlek.

Beniel är otroligt anspråkslös och kräver inte mycket. Han är den perfekta kamraten till ett äldre par eller någon som är hemma större delen av tiden. Söker du världens sötaste och snällaste lilla kamrat, här har du honom!