♂ Bonny – UTGÅR

~ Bonny ~

Bedårande valpen Bonny söker ett aktivt hem.

Bonny finns att besöka i Östhammar.

Kontaktperson

Nicolina

Adoptionsavgift

9500 SEK

Kön

Hanhund (ej kastrerad)

Född

januari 2022

Ras

schäfer-mix

Mankhöjd

växer

Vikt

växer

Fungerar med katt

ja

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

costapet

Om Bonny

Jourhemmet 29/8
 
Bonny har bara varit hos oss några dagar och han har redan anpassat sig jättefint. I Spanien sa man att han var reaktiv på katter men det stämmer inte alls, han hade bara aldrig fått lära sig hur man uppför sig runt dem. I jourhemmet finns 5 katter som Bonny nu umgås med utan problem, både inom- och utomhus. Han kommer också fint överens med övriga 8 hundar som bor här. Bonny åker lugnt i bilen och håller på att lära sig att gå i koppel utan att dra. Han har fått Schäferns karaktär och är uppmärksam, samarbetsvillig, intelligent och lojal. Därför söker vi ett hem som kommer att vilja aktivera Bonny, både fysiskt och psykiskt. 
 
Uppdatering 22/7 
 
Bonny är tillbaka på sheltret. Där fungerar han fint med de andra hundarna och går gärna fram och hälsar på besökare. Han beskrivs som intelligent, nyfiken och aktiv. Vi tror inte att han kan bo med katt eller andra mindre djur i nuläget, i alla fall inte utan att man lägger ner en del arbete på att introducera honom. 
 
Ursprunglig text:
 

Bonny hittades och fångades in tillsammans med mamma och syskon när han var mycket liten. När han blivit åtta veckor adopterades han bort tillsammans med sin bror Toby och efter några veckor kände familjen att två valpat blev för mycket och dem ville omplacera den ena men nu vill de inte ha kvar någon av valparna så båda bröderna letar efter ett nya hem. 

Bonny är en härligt glad och busig valp utan något bagage som söker ett aktivt hem där han får följa med på livets alla äventyr! 

Är du det hem Bonny söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.