♂ Brownie – ADOPTERAD

~ Brownie ~

Den här trevliga killen heter Brownie.

Brownie hade en familj som övergav honom på en väg. Förbipasserande såg honom lyckligtvis och räddade honom.

Brownie finns att besöka i Malmö.

Kontaktperson

-

Adoptionsavgift

7900 SEK

Kön

Hanhund

Född

2021

Ras

tax/podenco-mix

Mankhöjd

54 cm

Vikt

12 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

nej

Kommer från

protectora

Om Brownie

Brownie behöver ett tryggt hem med mycket aktivering och obegränsat med kärlek.

Brownie är en snäll, nyfiken och sprallig kille. Han är en unghund, med allt vad det innebär, och behöver både fysisk och psykisk stimulans. Han tycker mycket om att leka med andra hundar, både tikar och hanar, och är glatt nyfiken på alla människor han möter. I möten med både hundar och människor kan han bli lite väl exalterad och hoppa/dra mot dem. Han älskar närhet och att mysa i soffan med en filt efter en lång promenad och bus och tugg på sina leksaker. När han hör ljud utanför hemmet kan han bli lite orolig. 

Brownie behöver daglig mental och fysisk aktivering annars går han lätt upp i stress. Han tycker det är roligt att lära sig nya saker och vill göra rätt för sig. Vi tror att han hade tyckt om att testa på någon sport som nosework, agility eller rallylydnad. Nu bor han i en lägenhet i ett lugnt område i stan, vilket fungerar bra, men när vi går i mer livliga kvarter blir han osäker och stressad, så där är det inte optimalt för honom att bo.

Vi tror att Brownie skulle må allra bäst i ett hem som har mycket tid för honom och hos någon som tycker det är lika kul som han att hitta på aktiviteter tillsammans där han får utmanas och tränas ordentligt. Han behöver en hundvan familj som kan hjälpa honom att hitta rätt balans. 

Vill du adoptera Brownie?
Gör din intresseanmälan här nedan.