Bryan RESERVERAD

Kön: Hane
Född: 20 april 2020
Inkom till hundhemmet: 4 februari 2021
Mankhöjd:
Vikt: 13 kg
Ras: Blandras-Podenco
Bakgrund: Upphittad på gatan
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn: Ja
Organisation: el Refugio de Leo
Adoptionsavgift: 6900 sek

 

Detta är en otroligt snäll och kärleksfull kille! Just nu bor han i ett fosterhem med flera barn och han älskar dem över allt annat. Vi vet inte så mycket om Bryans förflutna, var han kommer ifrån mer än att han plockades upp på en bensinstation i Velez Malaga utan chip. Hur han kom dit eller vem han är för alltid ett mysterium.

Trots att Bryan bara är en unghund med allt kvar i livet att lära och den energi som tillhör, så är han otroligt duktig och har på kort tid lärt sig mycket. Han älskar verkligen att bli bortskämd med klappar och kel! Och att få sova i soffan är det näst bästa som finns.

Han går fint i koppel och beter sig bara fint i hemmamiljö. Han är rumsren, gör inga ljud ifrån sig på nätterna, äter två gånger om dagen och går på ungefär fyra promenader per dag och verkar väldigt nöjd med den tillvaron. Jourhemmet berättar att han beter sig väldigt bra mot besökare, även om han är en liten bebis som gärna vill leka. De har till och med smått börja ensamträna honom och han kan vara ensam kortare stunder utan problem.

Bryan är en otroligt välsinnad, trygg, mjuk och trevlig kille! Han skulle trivas bra i en medel-energi-familj, med eller utan barn, få gå mysiga skogspromenader och få den tid och engagemang en unghund behöver. Att bara få vara den saknade delen i en alldeles egen familj.