Calvin HAR FÅTT HEM I SVERIGE

Kön: hanhund
Född: 2016
Mankhöjd: 45 cm
Vikt: 19,5 kg
Ras: Blandras
Bakgrund: inlämnad på Malaga Dog pound
Shelter: privat regi
Adoptionsavgift: 5900 sek

Lille Calvin hade tur när en kvinna såg honom på perreran dvs Malaga Dog pound. Hon märkte hur trevlig och vänlig han var och bestämde sig för att ge honom en bättre chans än han skulle haft på perreran. Calvin blev kastrerad, vaccinerad och blodtestad och fick istället komma till ett bättre och lugnare ställe där han nu tas om hand bra.

Den här killen är så mysig och snäll och uppskattar umgänge med människor, stora som små. Då mår han som bäst. I själva verket vill han ogärna bli lämnad ensam men det har tränats lite och han är något lugnare nu. Ett nytt hem bör dock vara medveten om att det behövs mer träning för Calvin för att han ska kunna känna sig trygg. För övrigt fungerar han bra med både katter och hundar.

Finns i jourhem i Östhammar. Kontaktperson och jourmatte Nicolina Lindh (nicolinalindh@hotmail.com) för frågor, intresse och bokning. Calvin är blodtestad helt enligt ADA-hundars krav.

Rapport från jourhemmet:
Calvin är helt otrolig, så okomplicerad och snäll. Med katter fungerar han fint och naturligtvis med jourhemmets andra hundar, hästar och getter. Han går redan lös på promenaderna utan problem.
Calvin gillar inte att bli lämnad ensam och han gnäller en stund när man går. Men allt är lugnt och stilla när man återvänder och han har inte förstört något.