Carmen HAR FÅTT ETT HEM I SPANIEN

Kön: Tik
Född: 25/9 2009
Inkom till hundhemmet: 26/8 2020
Mankhöjd: 51 cm
Vikt: ca 16 kg
Ras: Podenco
Bakgrund: Övergiven
Fungerar med katt: Okänt
Fungerar med barn: Okänt
Organisation: Protectora de Animales de Malaga
Adoptionsavgift: 4000 sek
Hund med särskilt behov: Carmen är pensionär och har opererats för en juvertumör

 

Träffa Carmen! En fantastisk mjuk och mysig tjej som bott 11 år som jakthund, och blev sedan övergiven för avlivning – vilket då hundhemmet tog in henne. När hon inkom hade hon en stor juvertumör som avlägsnades, och hon är helt återställd och frisk! Hon är nu en glad hund som väntar på sin andra chans att få spendera sina sista värdiga år i ett hem med en trygg och kärleksfull familj.

Detta är en sådan otrolig tillgiven, mjuk och försiktig tjej. Hon går utmärkt i koppel, är väldigt lydig och lyhörd. Hon kommer bra överens med andra hundar då hon kommer från en miljö med många hundar. Det enda med Carmen är att hon inte gillar att leka, vilket inte är så konstigt då ingen har tillåtit henne det eller lärt henne.

Carmen är en tjej som föredrar att få ta det lugnt, bara ligga och mysa och få bli bortskämd med god mat, kärlek och gos. Du som är intresserad av Carmen får gärna ha en trygg hundkompis men det är absolut inget krav. Carmen är en enkel, mjuk hund som inte har höga krav – hon behöver en mjuk människa som kan fortsätta jobba med hennes självsäkerhet och bara låta henne leva resten av livet i trygghet och bli överöst med kärlek och trygghet.

Hon bor just nu i ett jourhem i Spanien och de berättar att hon är så himla fin och har gjort stora förbättringar sedan hon fick komma till en hemmamiljö. Hon är redan mer trygg, glad och lekfull. Hon älskar nu att få sträcka på sina ben och springa omkring i hundparken som en äkta Podenco!

Hon är helt enkelt en lugn och tillgiven hund som kommer att fylla hemmet med kärlek till den familj som tar emot henne.