Choco & Rocky

Rocky & Choco HAR FÅTT HEM

Kön: Hanhundar
Född: 19/1 2012 (Rocky); 23/4 2015 (Choco)
Inkom till hundhemmet: 22/9 2020
Mankhöjd: 54 cm (Rocky); 61 cm (Choco).
Vikt: Rocky 21 kg, Choco 29 kg.
Ras: Labradorer
Bakgrund: Övergivna
Fungerar med katt: Nej
Fungerar med barn: Okänt
Organisation: Protectora de Animales de Malaga
Adoptionsavgift: 8500 sek för båda*, de flyttar enbart tillsammans.

 

** Hund med speciella behov: Rocky haltar på höger framben. Enligt hans tidigare veterinär var denna hälta ett resultat av ett bråck som yngre. I det benet har han därför ingen muskulatur. Men han har ingen smärta och ingenting är trasigt, han går, springer, leker och hoppar omkring som alla hundar.

Labradorer och deras kärleksfulla temperament, vänliga ögon och glada humör. Samt Sveriges mest älskade ras. Det är ingen överraskning att dessa två pojkar är helt fantastiska båda två! De är båda otroligt sociala och roliga hundar. Rocky (den svarta) är mer gosig medan Choco (den bruna) är mer lekfull.

Även fast vi vet att detta är två pigga, stora hundar vill vi verkligen att de ska få flytta ihop. Rocky (8 år) och Choco (5 år) är två mycket känslomässigt enade, harmoniska och kärleksfulla bröder. De älskar allt och alla de ser – de går ihop med alla sorters hundar och vill bara leka. De utstrålar och visar ton av kärlek bara de ser en!

Deras före detta ägare övergav dem när de flyttade till en annan stad eftersom de (enligt dem) inte kunde ta med dem dit. De har därför levt ett liv i ett hem och i en familj vilket gör att de redan har vanan att bo inomhus och allt som hör till. De har aldrig gjort ett ljud ifrån sig eller visat några ovanor.

Choco kan dra lite i kopplet då han gärna vill ut och springa, men är väldigt lyhörd och lydig. Rocky, trots sitt ben, är otroligt aktiv! Labradorer gillar att ha kul. Så räkna med många skratt och glada, lekfulla stunder med dessa två clowner! Labradorer har en hel del energi, de behöver motion och vill gärna få komma ut och springa av sig. Men trots detta är de väldigt lättsamma hundar och med tanke på åldern har de kommit över sina värsta faser i livet.

Dessa två förtjänar det bästa och vi vill inte behöva separera dem om det inte är absolut nödvändigt för att kunna ge dem ett lyckligt slut.