♂ Cholo – ADOPTERAD

~ Cholo ~

Kön: Hanhund
Född: 4 mars 2020
Väntat sedan: 24/12 2020
Ras: American Staffordshire Terrier
Mankhöjd: 50 cm
Vikt: 28 kg
Fungerar med katt: Troligen inte
Fungerar med barn::Ja
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Glada, lekfulla och snälla Cholo!

Cholo hade en ägare sedan innan och växte upp i en familj, men när han var endast 7-8 månader gammal lämnade de in honom på sheltret. Nu har Cholo varit på sheltret i över 6 månader. Han kom in som valp och har nu vuxit till en fantastisk gentleman, fast i en bur.

Under hela den här tiden har ingen frågat om honom, och det är något både vi och hundhemmet inte alls förstår. Han är inte bara otroligt vacker utan en helt fantastisk hund.

I sheltret har han utvecklats till en otroligt vacker och duktig unghund. Han är väldigt lekfull och aktiv! Han älskar att leka med bollar, att få springa och studsa efter dem är lycka i livet just nu. Han älskar alla former av utomhusaktiviteter, att få gå på långa promenader och få utforska. Han är som sagt en ung energisk glad hund och behöver engagemang och träning så han får spendera den energin som en normal unghund behöver.

På promenader är ha väldigt duktig och stabil, han bryr sig inte alls om andra människor eller hundar. Han är så respektfull och viftar glatt på med svansen! Om det är en sak vi verkligen älskar med Cholo, är det hans fantastiska sociala förmåga med andra hundar. Han är den hund som hjälpt hundhemmet med osäkra och rädda tikar, han hjälper dem att bli trygga bredvid honom och tar hand om dem ömt. Han pussar på dem, viftar glatt med svansen och visar en trygg och lugn attityd så de ska våga ta steget framåt. Han reagerar inte ens på andra hundars dåliga reaktioner, även hanhundar. Han är helt otrolig!

Däremot när han har blivit testad med katter så har han blivit väldigt uppspelt, men detta var dock när han fortfarande var valp och mycket har hänt på dessa 6 månader i sheltret.

Han är en hund som bara älskar människor och hundar. Han är ren och skär kärlek. Han ligger gärna stilla länge och låter sig bli kliad och gosad på. Han trycker sig emot en som en katt, ber om mer kärlek!

Cholo är den perfekta hunden! En aktiv unghund som kan följa med på alla former av äventyr – men som också vet hur man beter sig i en stadsmiljö, de har tränat honom att gå bland hundar, folk och gå in i affärer och han är så lugn och fin.

Cholo passar de allra flesta familjer som vill träna hemmavid, och aktivera en normalaktiv unghund med promenader, springturer och äventyr. Vad Cholo önskar mest av allt på hela jorden är att få en alldeles egen familj, få springa runt och leka och bli bortskämd med mycket gos och kärlek.

Han förtjänar verkligen att hitta ett alldeles eget hem nu.

Är du intresserad att adoptera Cholo? Välkommen att skicka in en intresseanmälan!

Ny film på Cholo 2 juni 2021