~ Chula ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil, trygg och erfaren hundförare som vill träna med positiva metoder.

Adoptionsavgift

7900 SEK

Kön

Tik

Född

2021

Ras

amstaff

Mankhöjd

55 cm

Vikt

- kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

Ja - med en vänlig kompis

Fungerar med barn

ja - med äldre barn

Kommer från

triple a

Om Chula

Chula är en chokladbrun Amstaff-tik, 2,5 år gammal, som har varit i hundhemmet i ett år nu. Vi kan inte förstå att hon inte redan blivit adopterad.

Chula är väldigt snäll och försiktig, blyg i början, hon behöver några dagar på sig att lära känna en person. Det är viktigt att hon får en chans att skapa tillit till nya människor i hennes omgivning. Ibland går det snabbare, då blir det kärlek vid första ögonkastet.

Chula gillar att leka apport och dragkamp. Hennes bubbliga, lekfulla personlighet kommer fram när hon får en chans till bus och lek. Hon älskar vatten och hon vill helst fånga vattnet som kommer från slangen innan det försvinner i baljan.

Chula fungerar bäst med massor av uppmuntran och positiv förstärkning. Med människor hon känner går hon fint i koppel, lugn och uppmärksam. Om hon inte känner den som håller i kopplet stannar hon och behöver lite övertalning innan hon vill gå vidare.

Chula trivs inte så bra på hundhemmet, för många främmande människor och stressade hundar. Hon behöver ett hem där hon får oändligt med kärlek och tålamod. En familj som aldrig överger henne.

Vill du adoptera Chula?
Gör din intresseanmälan här nedan.