♀ Cleo – Utgår ur adoptionsprogrammet

Cleo

Kön: Tik
Född: 2 oktober 2018
Väntat sedan: 22/01/2021
Ras: Blandras (Mastiff-mix)
Mankhöjd: 81 cm
Vikt
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn::Ja
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Träffa vår ädla och snälla Cleo!

Letar du din andra hälft, den du kan spendera livets erfarenheter och alla äventyr med – de moment av dagen som gör livet så speciellt? Vår stora bebis Cleo gör också det. Hon letar den familj som förstår henne och hennes egendomlighet och inre skönhet.

Cleo kom till sheltret för inte så länge sedan. Hon är så himla unik och speciell, är redan allas stora kärleksfulla bebis. En tjej med mycket personlighet! Hon är en självständig hund som värdesätter att få känna sig fri, njuta av långa dagar ute i trädgården samt att få leka med andra hundar. Hon älskar att leka och vara med andra hundar!

Just nu bor Cleo i fosterhem där det finns flera andra hundar av alla kön och storlekar, och hon går mycket fint ihop med alla. Hon söker alltid deras uppmärksamhet för att leka eller följa henne på diverse upptåg. Trots hennes storlek är hon väldigt försiktig och elegant.

Hon har lärt sig att göra sina behov utomhus och är dessutom duktig att gå i koppel.

Cleo söker dig som gärna har en hundkompis eller flera, samt bor på landet eller nära naturen och inte mitt inne i en stad. Hon vill bara få njuta av livet på en gård eller i en trädgård, gärna med andra hundkompisar och få leva det goda liv hon så längtar efter.

Är du intresserad att adoptera Cleo? Välkommen att skicka in en intresseanmälan!