♂ Coco – ADOPTERAD I SPANIEN

~ Coco ~

Bedårande lilla Coco blev övergiven av sin familj efter tio år. Nu söker vi ett föralltidhem åt Coco där han aldrig blir lämnad ensam, gärna hos äldre människor. 

Kontaktperson

ann

Adoptionsavgift

5500 SEK

Kön

Hanhund

Född

2013

Ras

American Cocker Spaniel

Mankhöjd

40 cm

Vikt

10 kg

Fungerar med katt

ja

Fungerar med hund

nej

Fungerar med barn

ja - äldre barn

Kommer från

privat, spanien

Om Coco

Coco hade levt i en familj i tio år när de helt plötsligt bestämde sig för att de inte längre ville ha honom. Sen dess har han bott i tre olika jourhem och det är dags för honom att få sitt föralltidhem där han kan leva ett tryggt liv som älskad familjemedlem och slippa stressen av att flytta runt.

Coco är en fantastisk, liten hund, livlig och full av energi. Han älskar att gå på promenad. Även fast han älskar att klappas, leka och vara nära så behöver han ha en egen, trygg plats där han får vara ifred.

Coco älskar att bli klappad, att mysa i soffan med sin familj, promenera… och få lite godsaker då och då. Coco gillar katter och har inga problem att bo i en katt-familj.

Coco måste känna sig trygg med sin ledare så vi föredrar att hans nya familj har hundvana sen tidigare. Han är rädd för andra hundar, speciellt de stora. Och han är rädd för att vara ensam hemma.

Coco är frisk som en nötkärna förutom att han hör lite dåligt. Han hör höga ljud och är bra på att läsa kroppsspråk.

Vi tror att Coco skulle fungera bra i ett hem med äldre, hundvana personer, som kan ge honom egentid men är hemma hela dagarna eftersom han har separationsångest.

Vill du adoptera Coco?
Gör din intresseanmälan här nedan.