Crispina i Sverige

Crispina kom till Sverige i våras 2019

Direkt när jag såg Crispina på ADA-hundars hemsida visste jag att hon var min (och jag hennes förstås). Det visade sig stämma, det sa klick direkt på Arlanda.

Jag har aldrig haft hund förut men trots det och Crispinas bakgrund har allt gått så lätt. Hunden behövde mycket trygghet i början och fick vara så nära mig hon ville. Mina kompisar tyckte att jag var fjompig men jag fick rätt förstås!

Crispina är både tryggare, gladare och vackrare nu. Hennes söta små vildsvinständer gör henne bara ännu charmigare! Alla som känner henne påpekar hur fin hon är, en riktig glädjespridare!

Ja, Crispina är verkligen populär, folk står i kö för att vakta henne. De t o m tjatar om att få ha henne trots att hon inte behöver passning! Nu för tiden klarar hon av att vara med andra trygga personer ett tag, även om mamma alltid är bäst!

Jag är så oändligt glad att hon kommit in i mitt liv, och att hon verkar kunna njuta av livet i fulla drag trots tidigare upplevelser. Hoppas flera blivande hundägare vågar ta språnget precis som jag!

Hälsningar från matte Nina