♂ Curry – BOKAD

Curry

Kön: Hanhund
Född: 1 augusti 2020
Väntat sedan: 18/03/2021
Ras: Blandras (Golden Retriever-mix)
Mankhöjd: 64 cm
Vikt: 27 kg
Fungerar med katt: Okänt
Fungerar med barn: Okänt
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Träffa vår valp Curry!

Den här “lilla” killen är fortfarande bara en valp på ca 8 månader, som redan har upplevt världens ondska från första hand. Bara några dagar gammal lämnades han övergiven ute på landsbygden tillsammans med sina syskon och mamma, och växte upp där i det vilda utan att någonsin känt kärleken av en människa.

Hans första veckor i sheltret var mycket svåra. Han var så rädd att han inte ens ville titta på volontärerna, men han visade aldrig några dåliga tecken! Så småningom har han lärt sig att lita på människorna på sheltret, men han är fortfarande en blyg och försiktig valp.

Curry är så otroligt söt och snäll hund som älskar att få komma ut och gå på äventyr och upptäcka nya platser. Han går också bra ihop med alla sina pälsade vänner.

Curry behöver dig som har tålamod, tid och förståelse att jobba upp hans tillit. Men vi är helt säkra på att han kommer blomstra ut till en underbar kille så snart han får en trygg familj som kan visa honom vad villkorslös kärlek är och hur underbar världen är i tryggheten av en människa.

Är du det trygga hem Curry söker? Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan!