♀ Diana – ADOPTERAD

~ Diana ~

Lilla söta Diana, en tjej med mycket energi och bus i!

Till Diana söker vi en familj som kan ge henne mycket aktivitet men också obegränsat med kärlek och trygghet. 

Kontaktperson

lizzie

Adoptionsavgift

10500 SEK

Kön

tik

Född

2020

Ras

Pincher-mix

Mankhöjd

-

Vikt

5 kg

Fungerar med katt

ja

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

nej

Kommer från

leo

Om Diana

Uppdatering från jourhemmet:

Diana är en stor hund i en liten förpackning!

Diana har bott i jourhemmet i snart två månader och har utvecklats fint under tiden. Hon är blir lätt rädd runt stora hundar och nya människor, men med tid och tålamod går det över. Hon är en nyfiken tjej med stor aptit och mycket energi. Hon älskar långa promenader, dragkamp, bollar och att tugga på sina leksaker. Kanske att hon skulle gilla agility med tanke på hennes aktivitetsnivå och studs. Hon älskar att åka bil och att leka i snön och är gärna ute länge trots kyla och oväder – hon är en hund som behöver motion och hänger gärna med på allt! Hon har åkt buss och går på promenader med barnvagn utan problem.

En annan sak hon älskar är att sitta på sin människa och tugga på deras händer, något den som adopterar henne bör känna till och varför vi tror att hon skulle må bäst i ett hem utan små barn som kan bli skrämda. Hon vill sova nära under täcket. Hon har också en hel del vakt i sig och skäller när hon hör någon närma sig. Diana är inte helt rumsren ännu, och är lite osäker vid hundmöten utomhus, något som den som adopterar henne behöver öva på.

Diana är en söt liten tjej som blev övergiven av sin familj. När hon kom till sheltret var hon väldigt rädd och litade inte på någon, men det blir bättre. Hon börjar lita på personalen på sheltret nu, men är fortfarande osäker runt män.

Diana behöver ett lugnt hem, hon gillar inte snabba rörelser och blir lätt nervös. Vi tror att Diana skulle passa ett hem utan barn. Eftersom Diana är en pincher-blandning har hon lite vakthund i generna, vilket kan vara bra för den som adopterar henne att känna till. 

Diana är så gott som rumsren och hon tuggar inte sönder saker.

Är du det hem Diana söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.