Dino HAR FÅTT HEM

Kön: Hanhund
Född: 2012
Väntat sedan:
Mankhöjd: ca 60 cm
Vikt:
Ras: Blandras
Bakgrund: Övergiven av ägaren
Fungerar med katt:
Fungerar med barn:
Organisation: Privat hos volontär
Adoptionsavgift: 5900 sek

 

Dino är en mycket trevlig och vänlig stor hund. Han tycker om närhet och kelar gärna med jourhusse Alvaro. Busa går också bra med honom och gärna med de andra hundarna också.

Dino älskar Alvaro. Det är hans fasta punkt just nu. Dino är enormt tillgiven och vill bara vara nära jourhusse.  Alvaro har tagit hand om Dino privat, hunden hör alltså inte till ett shelter, men vid en bokning så testas Dino lika noggrant på exakt samma sätt som alla hundarna. Dino bodde på ett hundpensionat i fem år med en annan hund, då ägaren plötsligt slutade att betala för honom. “Rumskompisen” adopterades och då Dino blev ensam kvar tog Alvaro hand om hunden.

Dino är folkkär, så social och härlig. Han är som ett stort snällt barn. Men ett barn är han inte i egentlig mening för den här gentlemannen är nio år. Han har tappat en framtand och det kan ju hinna bli en till innan en adoption men detta ska vi vara uppmärksamma på så korrekt info når fram.

Vi rekommenderar alltid ägaren att låta höftröntga en stor hund innan resan till Sverige. Det kan erbjudas i Spanien mot en smärre kostnad.