Draco HAR FÅTT HEM

Kön: hane
Född: 2016
Inkom till hundhemmet: januari 2021
Mankhöjd: inom kort
Vikt:
Ras: blandras
Bakgrund: inlämnad
Fungerar med katt: okänt
Fungerar med barn: okänt
Organisation: El refugio de Leo
Adoptionsavgift: 6900 sek

Draco är en herre med charmigt utseende. Han är vänlig och social och har bott i familj med små barn i fem år. Nu ska familjen få en baby och Draco ingick inte längre i deras planering, så som så många andra hundar också ledsamt nog får uppleva.

Draco hittades tillsammans med sin bror av en kvinna i Sevilla. Hon tog hand om dem, gav mat och adopterade bort dem när de var tillräckligt stora. Draco kom till denna familj men efter alla år ville de inte ha kvar honom. Kvinnan som fött upp valparna fick reda på detta och kontaktade desperat sheltret som tog hand om hunden.

Draco fungerar fint med andra hundar, både valpar och vuxna. Han är inte testad med katter men det kan göras. Han leker gärna med en boll, springer och hämtar den när man kastar och kommer hoppfull tillbaka med bollen för att få den kastad igen. Draco går fint i koppel men kan bli lite stressad eller orolig ibland, inte så konstigt med tanke på den vändning hans liv plötsligt tog. Men han är inte rädd.

Personalen på sheltret hoppas nu på en kärleksfull familj som vill adoptera Draco. Deras hjärtan går nästan sönder när de ser honom springa fram till gallret så fort han hör nya röster; “kanske är det min familj som kommer tillbaka”. Vi önskar detsamma för honom. Ett nytt hem med mycket kärlek, det är vad Draco behöver.