♀ Elsa – adopterad

Elsa

Kön: Tik
Född: Juni 2020
Inkom till hundhemmet:
Mankhöjd: 67 cm (växer)
Vikt: 19 kg
Ras: Blandras (mastiff)
Bakgrund: Upphittad på gatan
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn: Ja
Organisation: El Refugio De Leo
Adoptionsavgift: 6900 SEK


Säg hej till busiga och glada Elsa!

Elsas historia är en kort men upprepande sådan; Hon hittades och plockades upp på gatan, springandes vid några vägar genom Sierra de Churriana.

Hon är en otroligt trygg, tillgiven och kärleksfull tjej som helhjärtat älskar allt och alla. Även barn är hon så snäll och försiktig med trots sitt busiga valphumör. Hon fungerar fint ihop med alla sorters hundar i alla möjliga former och storlekar – hon är till och med bra med höns och förmodligen alla möjliga gårdsdjur. Hon är otroligt smart, hon sover på dagen och är vaken om nätterna för att kunna hålla koll på gården på natten. Hon är duktig att gå i koppel och är trygg med att ha fart och rörelse omkring sig.

Elsa är bara 10 månader gammal och har de typiska karaktäristiska dragen av en mastiff, samt valp. Hon är en klassisk gårdshund som är väldigt självständig av sig trots sin unga ålder, men hon vill inte bo i en stad. Elsa skulle passa dig, med eller utan barn, som bor ute på landet där Elsa kan få springa lös en gård och bara njuta av livet. Du bör ha förståelse över att Elsa är en valp och behöver all den mjuka uppfostran som tillkommer, samt tålamod och energi. Hon är otroligt snäll och rar, men kommer bli en stor hund när hon växt klart och det är viktigt hon får en mjuk och trygg uppväxt för att kunna utvecklas till den fantastiska hund hon kommer bli. Med en kärleksfull familj, många vänner och nya äventyr i livet! Hon bor gärna med en hundkompis eller flera, men det är inget krav.


Klicka på rutan nedan för att starta några filmklipp på Elsa: