♀ Estrella – ADOPTERAD I SPANIEN

~ Estrella ~

Söta Estrella söker sitt föralltidhem!

Estrella är snäll och trevlig, social med alla och ganska lugn. En perfekt valp!

Adoptionsavgift

9900 SEK (+3000 SEK I DEPOSITION)

Notera att ADA ställer krav på att alla hundar ska kastreras men att en valp kan inte kastreras förrän vid cirka ett års ålder. För att säkerställa att kastrering görs tar ADA ut en deposition (3000 kr) som senare betalas tillbaka mot veterinärintyg.

Kön

Tik

Född

december 2022

Ras

galgo-mix

Mankhöjd

40 cm (växer)

Vikt

21 kg (växer)

Fungerar med katt

ja

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

protectora

Om Estrella

Man vet ingenting om Estrellas liv innan hon kom till hundhemmet. Hon är social och helt otraumatiserad så hon måste ha haft med människor att göra. På ett bra sätt. Hon gillar människor, tar emot volontärerna lugnt och sansat, hon är glad att se dem men kastar sig inte över den som kommer. Hon har inga problem med att bli hanterad.

Estrella är social med andra hundar, lever och interagerar med andra hundar i olika situationer. Hon är väldigt smidig i sitt umgänge med andra hundar och är lugn för sin ålder. Hon är också väldigt bra och tydlig i sin kommunikation, träffar hon på en nervös eller upprörd hund balanserar hon situationen och får den hunden att lugna ner sig. Hon sätter gränser men aldrig på ett otrevligt sätt.

Estrella behöver fortfarande träna på att gå fint i koppel, hon är ivrig men lär sig snabbt. Hon kommer att gilla långa promenader där hon får sniffa runt och upptäcka världen.

Estrella skulle passa bra i nästan alla hem, hon anpassar sig till miljön och är en balanserad valp.

Vill du adoptera Estrella?
Gör din intresseanmälan här nedan.