Fadderhunden Frida

FRIDA HAR FÅTT ETT HEM!

Att Frida fortfarande lever är ett mirakel.

För flera månader sedan fick FBM en påringning om en hund som sprang omkring på Sevillas gator i ett fruktansvärt tillstånd.  Att ringa in den här skygga tiken var verkligen ett svårt arbete men till slut, efter flera veckor, lyckades man fånga in henne och hon fick komma till FBM för omvårdnad. Man kallade henne Frida. Sorgen och resignationen som man kunde se i hennes ögon var svår och också att se henne i denna hemska kondition.

Veterinärerna märkte att Frida knappt orkade andas och upptäckte att hon hade var i bröstet, vilket hindrade henne att ta normala andetag.
Frida fick nu syrebehandling, dränering var 24:e timme och kontinuerlig övervakning. Efter att ha tappats på mycket vätska så orkade hon äta lite, men hon låg hela första tiden och såg helt orkeslös ut. Veterinärerna väntar nu på att få se de första resultaten av prover men en diagnos är extremt svårt att ställa den här gången, eftersom syrebristen gör det omöjligt att göra ytterligare tester just nu. Men de kommer inte att ge upp, de kommer göra allt för att hjälpa Frida. Teamet på FBM vill ge henne hopp och ett nytt liv i en trygg och kärleksfull miljö.