fadderhunden Naya

Mirakel händer. Nu har Naya fått ett hem. Hon är inte frisk men ett hem som förstår vad som krävs för att få goda sista år.

Naya lämnades in på Triple A av ägaren som inte längre hade råd att ha hund. Kanske en orsak till det var för att Naya behövde behandla sina ögon. Nayas ögon är inte alls bra, hon kan inte se fullt ut. Nu har hon fått ena ögat opererat så vi får väl se var det landar.

Naya är en jättetrevlig tik som älskar allt och alla. Däremot får hundar inte springa på henne i för stora portioner för då blir hon nervös. Det är inte så konstigt med tanke på synnedsättningen; att inte ha full koll omkring sig och bli påsprungen av livliga hundar. Då går hon undan eller så vill hon gå tillbaka till sin plats. Nej, lugn och ro vill Naya ha med mycket kel och mysiga promenader.

Naya hade säkert varit väldigt glad med att vara i en inhägnad trädgård med lugn o harmoni. Hon är så kärleksfull och fin så vem som helst skulle kunna älska henne. Naturligtvis hoppas vi hennes ögon ska bli bättre och att hon får ett eget hem snart. Till dess kanske någon vill bli hennes fadder och stödja med en liten peng varje månad.