Vida HAR FÅTT HEM

Uppdatering Vida och två nya bilder: Plötsligt släppte det för Vida, en liten ändring i förtroende mot teamet på FBM. Hon rör sig och viftar på svansen vilket är så positivt. Vida berör verkligen personalen. Hon kom livrädd till kliniken och undvek kontakt så gott hon kunde och nu tittar hon upp och visar lite glädje om än försynt.

Nu söker FBM ett fosterhem för Vida där hon kan få full återhämtning på det mentala planet och socialisera sig, hitta trygghet och förhoppningsvis adopteras i framtiden.

Livet.

Det önskar vi för Vida. Vida som betyder liv. För Vida har bara en känsla – rädsla.

För människor har utsatt denna 18-månaderstik för hemska saker under hennes korta liv. Helt klart är att hon blivit misshandlad för att sedan överges och till slut fastnade i en fälla under sina vandringar letandes efter mat.

Vida hade ett fruktansvårt öppet sår på sitt ben och en tå hade gått av när hon fastnade i fällan. Plågan och skräcken orsakad av människan  är ofattbar för oss. Teamet på FBM kan bara ge Vida mycket av sin tid och kärlek, så mycket kärlek att tiken till slut kommer att förstå att alla människor inte är onda. Något mer specifikt går inte att säga om Vidas tillstånd just nu för hon är så skräckslagen att hon inte ens vill stå upp. Hon ligger hela tiden på samma plats – så ohanterbar är hennes rädsla.

Vida får nu smärtlindring samt Doxycyclin för hon är också positive på leishmania.

Vi hoppas få komma med mer positive info om Vida snart.

Vill du stötta Vida genom att bli hennes fadder.