♂ Fermin – ADOPTERAD

Fermin

Kön: Hanhund
Född: 12 januari 2020
Väntat sedan: 24/04/2021
Ras: Podenco andaluz
Mankhöjd: 40 cm
Vikt: 11 kg
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn::Ja
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Träffa glada lilla Fermin!

Detta är en ung sprudlande glad kille som tur i oturen var helt värdelös på jakt, så efter bara hans första levnadsår tog hans föredetta ägare honom till sheltret. Nu väntar han på att bli adopterad av en familj som kan älska honom så djupt som han förtjänar.

Fermin är en liten och väldigt hanterbar, nyfiken och glad hund! Allt kring honom drar uppmärksamhet, han är som en liten vänlig clown som får alla att skratta. Han är aktiv, atletisk, supervänlig och snäll. Han bara älskar att leka och springa omkring på rastplatsen och gör verkligen det bästa av hans tid – att växelvis leka, studsa och springa efter boll och kela med volontärerna.

Han går utmärkt ihop med andra hundar, tikar som hanar. Han är väldigt anpassningsbar oavsett situation och lär sig saker mycket snabbt. Han är dessutom duktig i koppel, att åka bil samt går fint ihop med katter.

Fermin passar dig som har tid, engagemang och kan ge honom ett aktivt liv i form av någon träning, det behöver nödvändigtvis inte vara någon hundsport men äventyr, bra med motion och mental stimulering på daglig basis. Fermin är en ung hund med mycket energi och behöver få utlopp för sin energi både mentalt och fysiskt.