♂ Golfo – Adopterad i Spanien

Golfo

Kön: Hanhund
Född: 1 september 2016
Väntat sedan
Ras: Blandras (Sharpei-mix)
Mankhöjd: 60 cm
Vikt: 25 kg
Fungerar med katt
Fungerar med barn::
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Säg hej till fina Golfo,

Denna ståtliga kille räddades ur det så kallade “killing station” där han lämnades för att dö av sin ägare. Vi har ingen aning om varför, det enda vi vet var att de som arbetare där berättade att han var fullständigt livrädd. Men så snart han kom till skyddet visade han snabbt sitt sanna jag.

Han är en otroligt snäll, glad och lekfull kille! Han är väldigt duktig och kan redan vardagskommandon såsom sitt och ge tass. Han är underbar i sitt uppförande! Lugn när han sitter i sin bur och älskar att leka och mysa med volontärerna så fort han får komma ut. Han är också mycket duktig på koppelpromenaderna.

Han är duktig på att låta sig bli hanterad på alla möjliga vis, såsom bad och vård. Så länge han inte blir för överväldigad och känner att han får utrymme att dra sig undan om han behöver det.

Just nu delar han sin bur med en annan sharpei-tik och det är aldrig några problem.

Han har genomgått kirurgi på båda ögonen för bilateral entropion. Hos vissa raser, särskilt dessa med mycket hängande hud, så är det inte helt ovanligt att ögonlocken rullas inåt och stör ögats funktion. Detta är alltså redan åtgärdat och ger inga problem i framtiden.