Harvey UTGÅR UR ADOPTIONSPROGRAMMET PGA DÅLIGA HÖFTER

Kön: hanhund
Född: 2017
Mankhöjd: 78-80 cm
Vikt:
Ras: blandras
Bakgrund:
Shelter: Triple A
Adoptionsavgift: 5900 sek

Vilken underbar nallebjörn och så härligt stor och mysig att krama. Harvey är så vänlig och mjuk i sättet och han älskar att gosa och kela. När vår hundeskort träffade honom på Triple A tryckte han sig mot henne så fort hon tog ut honom ur hägnet. Det var ingen tvekan där inte, han vill verkligen vara nära. Harvey älskar allt och alla och är bedårande. Han har tyvärr sin storlek emot sig eftersom många föredrar en något mindre hund än Harvey.

Harvey gillar att gå på promenader och han uppför sig fint. Han skulle ju kunna, med sin storlek, dra iväg i kopplet men han drar faktiskt inte särskilt mycket. Harvey kände en viss oro först över att lämna sin flock på hundhemmet för att gå ut på promenad, men slappnade av när han fick vända tillbaka. Hans trygghet är ju med flocken eftersom han bott där i snart ett år men han borde inte ha några problem att vänja sig vid ett nytt hem.

Harvey hittades utanför Marbella av hundpolisen 17/8 2018. Han hade inget chip så någon ägare gick inte att lokaliseras. Han var mycket mager när han kom till hundhemmet och vägde endast 43 kg vilket var för litet för hans kropp (ni kan se på bilderna, som togs då, att han var lite smal)