INSAMLING FÖR TRIPLE A NOVEMBER UT

På Triple A, hundhemmet utanför Marbella som vi samarbetar med, finns ca 400 hundar. Organisationens verksamhet och arbete för hundarna är helt beroende av ekonomiska bidrag. Man har egna veterinärer och en liten klinik på området där operationer, kastreringar, vaccinationer mm utförs.

På Triple A finns inte röntgen eller annan förfinad apparatur. Man måste därför vända sig till en mer specialiserad klinik när det handlar om grava skador på en hund. Ibland händer det att hundar hittas med allvarliga skador som t ex höftfrakturer och då krävs en större operation. Triple A har då en klinik de vänder sig till i dessa svårare fall. Där har de en viss rabatt men fakturorna blir ändå skyhöga.
Nu vill vi slå ett slag för denna behjärtansvärda och så nödvändiga hjälp för dessa hundar som annars inte kunnat haft ett värdigt liv, om de ens överlevt sin skada. Vi kommer därför resten av månaden att samla in pengar till detta ändamål.

Vill du bidra till den insamling för Triple A som just nu pågår för att i någon mån hjälpa dem med veterinärräkningarna? Då sätter du in ditt bidrag märkt ”Triple A” till oss så ser vi till att pengarna kommer fram.
Bankgiro: 499-5460
Swish: 123 207 23 12
Skriv även ”anonym” som meddelande om du inte vill synas i vår gåvoredovisning. Gåvoredovisningen presenteras på vår hemsida i början av nästkommande månad. Alla bidrag, små som stora, räknas och är hjärtligt välkomna. Tillsammans blir de något större.
Stort tack på förhand!

Nedan några av de hundar som fått specialisthjälp.

Valerio hittades nära Triple A i ett riktigt dåligt allmäntillstånd. Han hade sår över hela kroppen och var full med blod. Troligen hade han blivit påkörd av en bil på den väl trafikerade landsvägen.
Valerio hade även ett även i konstig vinkel och en röntgenundersökning visade på  en gammal felläkt fraktur eftersom ingen hade tagit honom till veterinär. Valerio kunde inte gå normal så en specialist rekommenderade amputation. Efter amputationen springer nu Valerio utan problem på sina tre ben.

Lola hittades av Lucia som är volontär på Triple A. Lucia praktiserade under sina studier på en djurklinik och när hon såg Lola som med svårighet försökte ta sig över landsvägen lyfte hon upp tiken och tog med sig henne direkt till djurkliniken.
Lola kunde inte gå på frambenen men efter tid och behandling började hon använda det ena. Men det andra förblev helt obrukbart trots träning och när Lola började tugga på det döda benet så beslutade man sig för att avsluta behandlingen och istället amputera benet.

Lille Gino hittades övergiven av hundpolisen och lämnades in på Triple A. Han hade ingen ID-märkning så någon ägare gick inte att hitta. Däremot hittade man ett svårt bråck på Gino. Det var en komplicerad operation – bråcket var mellan pungen och anus – och svårarbetat eftersom hunden var så liten och även bråcket och såret som skulle sys igen.