James RESERVERAD TILL ANNAT LAND

Kön: hanhund
Född: 2015
Mankhöjd: 66 cm
Vikt: 20 kg
Ras: galgo
Bakgrund: hittad övergiven.
Shelter: Triple A

 

 

Man vet inte så mycket om James bakgrund annat än att han blev upphittad och då hade turen att komma till ett shelter. Väl där scannade man efter ett chip men denne stilige pojke hade tyvärr inget, så hans tidigare ägare gick inte att spåra.
Nu har han bott på sheltret sedan 2018, något som för honom måste kännas som en evighet!
Så nu är det verkligen James tur att få ett “För alltid Hem”

Han är mycket kärleksfull mot de han känner och han älskar vänliga klappar och kel.
När någon ny människa kommer så är han lite försiktig och timid men när han väl lärt känna personen och litar på denne så kommer hans sanna natur fram igen.
James går fint och lugnt i koppel och han tycker om andra hundar och snälla barn, han skulle nog mer än gärna bo tillsammans med en eller flera trygga hundkompisar.

James är stressad av miljön på sheltret efter att ha bott där så pass länge, något som ibland visar sig i form av osäkerhet eller rädsla för tex obekanta ljud.
Just detta är en relativt vanlig åkomma hos de lite mjukare hundarna när de utsätts för den stökiga och påfrestande miljön på ett shelter. Detta brukar ganska snabbt försvinna igen när hunden väl får flytta därifrån.
James behöver verkligen få komma därifrån  nu till ett kärleksfullt hem som kan visa honom att livet består av mer än den trista tillvaron han lever i idag!

James (13)

James (9)

James (11)

James (7)

James (5)