~ Jimena ~

Söta lilla valpen Jimena övergavs när hon var nyfödd. Hon har inte träffat så många människor under sitt korta liv och är lite rädd och osäker.

Till Jimena söker vi ett hem där hon får kärlek, trygghet och tid att växa.

 

Adoptionsavgift

9900 SEK (+3000 SEK I DEPOSITION)

Notera att ADA ställer krav på att alla hundar ska kastreras men att en valp kan inte kastreras förrän vid cirka ett års ålder. För att säkerställa att kastrering görs tar ADA ut en deposition (3000 kr) som senare betalas tillbaka mot veterinärintyg.

Kön

Tik

Född

mars 2023

Ras

vattenhund-mix

Mankhöjd

växer

Vikt

växer

Fungerar med katt

ja

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

nej

Kommer från

Adopta Compañeros Abandonados

Om Jimena

Jimena och hennes två syskon hittades övergivna när de bara var någon vecka gamla. På hundhemmet tror de att hon har vattenhund i sig och att hon kommer att bli medelstor.

Jimena är duktig, tillgiven och lekfull. Hon är ganska blyg och rädd och skäller på människor som hon inte känner. Hon är dock uppmärksam och lär sig snabbt.

Jimena är aktiv och skulle gilla att bo någonstans där det finns gott om utrymme att leka och springa, gärna i hus med tomt eller i ett aktivt hem som erbjuder långa promenader i naturen.

Jimena trivs ihop med både hundar och katter och hon skulle må bra av att ha en trygg hundkompis. Då Jimena är rädd för nya människor tror vi inte att hon skulle passa i en barnfamilj.

Vill du adoptera Jimena?
Gör din intresseanmälan här nedan.