♂ Johnson – ADOPTERAD TILL ANNAT LAND

~ Johnson ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil, trygg och erfaren hundförare som vill träna med positiva metoder.

Adoptionsavgift

9900 SEK (+3000 SEK I DEPOSITION)

Notera att ADA ställer krav på att alla hundar ska kastreras men att en valp kan inte kastreras förrän vid cirka ett års ålder. För att säkerställa att kastrering görs tar ADA ut en deposition (3000 kr) som senare betalas tillbaka mot veterinärintyg.

Kön

Hanhund

Född

februari 2023

Ras

amstaff-mix

Mankhöjd

växer

Vikt

växer

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ej testad

Kommer från

triple a

Om Johnson

Den här lilla sötnosen med den hjärtformad nosen heter Johnson. Han är vänlig och social och redo för sitt föralltidhem! Han hittades nära Marbella där han levde på gatan.

Baby Johnson bor tillsammans med andra hundar, både vuxna och valpar, så han är socialiserad, leker och kommunicerar bra med alla andra hundar. Han är även bra på att växla fokus till människor som kallar på honom.

Han skulle passa bra i en familj som är intresserad av valpträning, lydnad och till och med kanske lite trick, Johnson älskar att träna och att lära sig nya saker. Han är energisk och samtidigt balanserad och snabbtänkt.

Johnson är varken blyg eller rädd, men inte heller överdrivet hetsig, vilket många valpar kan vara.

Vill du adoptera Johnson?
Gör din intresseanmälan här nedan.