♂ Joker – UTGÅR

~ Joker ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil, trygg och erfaren hundförare som vill träna med positiva metoder.

Kontaktperson

-

Adoptionsavgift

5900 SEK

Kön

Hanhund

Född

januari 2017

Ras

AmStaff-blandning

Mankhöjd

MELLANSTOR

Vikt

21 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ej testad

Fungerar med barn

ja

Kommer från

protectora

Om Joker

Joker är en supertrevlig och lite galen hund. Han är aldrig ledsen, han ler med hela ansiktet så fort volontärerna visar sig.

Joker är en tillgiven och lekfull kille, han älskar att springa runt och leka. Han går fint i koppel. Man vet inget om hans bakgrund då han lämnades in anonymt på sheltret.

Joker är inte testad med andra hundar. Självklart stöter han på dem på promenader och då kan han vara lite burdus, vilket inte alltid uppskattas av den andra hunden. På sheltret tror man att han skulle kunna fungera bra med andra hundar med rätt introduktion.

Vi tror att Joker skulle kunna passa in i vilken familj som helst. Han är en mycket hanterbar kille, medelstor. Det får gärna vara en familj som gillar utomhusaktiviteter där Joker kan vara med. Han älskar människor och fick han välja själv skulle han hänga med personalen på sheltret hela dagarna.

Vi vill gärna att man har erfarenhet av den här typen av hundar sedan tidigare och kan leda med positiv metoder. Han kan bli den perfekta kombinationen av följeslagare på livets äventyr och myshund i soffan.

Är du det hem Joker söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.