♂ Kawai BOKAD

Kawai

Kön: Hanhund
Född: 2019, ca 2 år gammal
Väntat sedan: December 2020
Ras: Blandras (Podenco-mix)
Mankhöjd: 42 cm
Vikt:::
Fungerar med katt: Okänt
Fungerar med barn: Okänt
Organisation: El Refugio de Leo
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Blyga och vackra lilla Kawai,

Kawai räddades tillsammans med flera andra hundar från hemska omständigheter. Nu har alla de andra hundarna redan blivit adopterade men lilla Kawai är kvar.

Han är en blyg och tillbakadragen hund, men ack så nyfiken och snäll! Vi ser stora potential i honom bara han får fortsätta träna på sin tillit till människor och få tid på sig. Har han ett gömställe kommer han försöka gömma sig och vill gärna att människorna ska gå iväg, men så fort han inte har det kommer han genast fram för att nosa och hälsa lite, och vågar gå omkring med svansen upprätt och pigg på vad livet har att erbjuda.

Kawai behöver en tålmodig familj som har förståelse för att rädda eller nervösa hundar, som på något sätt tappat förtroendet för människor, behöver tid på sig att landa och komma till ro. Har du redan en trygg hund hjälper det mycket för dessa individer. Dessa hundar kan bli enormt fina och blomstra ut till fantastiska hundar när de väl klivit över tröskeln (sin mur de byggt upp) – men det krävs tid, tålamod och engagemang från människans sida. Det är också viktigt att vara införstådd i att beroende på hur rädd och nervös hunden är, att det kan gå snabbt men att det också kan ta lång tid. Det är otroligt viktigt att låta dessa hundar få tid på sig och bygga upp en ömsesidig respekt i relationen.