~ Lara ~

Lara har blivit en riktig favorit hos ADA-medarbetarna, en vänlig, kramgo dam som alltid är coolast i sällskapet.

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil, trygg och erfaren hundförare som vill träna med positiva metoder.

Adoptionsavgift

7900 SEK

Kön

Tik

Född

2021

Ras

Labrador/ Amstaff-mix

Mankhöjd

48 cm

Vikt

30 kg

Fungerar med katt

ja

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja, med äldre barn

Kommer från

the under dog

Om Lara

Laras tidigare ägare tog inte hand om henne och lät henne ströva på gatorna. Människorna i byn var troligen inte så snälla så Lara har haft det jobbigt. Trots att människor varit elaka mot henne är hon en kärleksfull och snäll hund.
 
Laras perfekta hem skulle vara ett där hon får långa promenader i lagom takt, hon behöver inte flänga runt, snarare strosa och ta in omgivningarna, oavsett om det är skogen, stranden eller staden. Sen vilar hon gärna upp sig i soffan.
 
Lara är lättmotiverad och tränar gärna “sitt”, “vacker tass” osv. Hon skulle troligtvis ha lätt för att lära sig nya trick om någon hade lust att lära henne.
 
Lara går fint ihop med andra hundar, hon bor ihop med en stor hanhund som hon verkar trivas väldigt bra tillsammans med. Hon har även träffat en katt som hon bara ville vara vän med.

Vill du adoptera Lara?
Gör din intresseanmälan här nedan.