~ Leo ~

Fina Leo har en bit kvar innan han litar fullständigt på människor men med tid och kärlek blir han en perfekt följeslagare i livet.

Viktig information

Mastín espanol användes ursprungligen för att vakta boskap eller som gårdshundar. Vi förmedlar enbart mastín till hem där de får rätt förutsättningar att trivas, alltså inte till boende i lägenhet utan trädgård eller uteplats.

Kontaktperson

ann

Adoptionsavgift

7900 SEK

Kön

Hanhund

Född

2021

Ras

Mastin-mix

Mankhöjd

60 cm

Vikt

30 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ej testad

Kommer från

EL REFUGIO DE LEO

Om Leo

Leo hittades tillsammans med sin syster, Shiba, och lämnades över till hundhemmet för en möjlighet till en andra chans. Båda hundarna var väldigt stressade och blyga. 

Leo börjar bli tryggare tillsammans med människor, han kommer sig. Han är som en katt, nyfiken och vill vara med och hålla koll, men man får inte närma sig för snabbt, då backar han. Men han har gjort stora framsteg.

Leo fungerar bra med andra hundar och han går fint i koppel.

På hundhemmet tror man att han har mastín i sig, men han är inte lika kraftig som en mastín. Han är “medel-aktiv” och behöver sina dagliga promenader för att må bra.

Leo behöver fortfarande lära sig lita fullt ut på människor och hans nya familj behöver ha tid och tålamod. Han ska helst bo på landet där han inte behöver träffa för många nya människor.

Vill du adoptera Leo?
Gör din intresseanmälan här nedan.