♀ Leona – ADOPTERAD

~ Leona ~

Kön: Tik
Född: 3 juni 2020
Ras: Blandras (Pitbull-mix)
Mankhöjd: 48 cm
Vikt: 20 kg
Fungerar med katt: Hon är rädd för katter, se nedan
Fungerar med barn::Ja
Organisation: La Manada de Óscar
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Leona, vår vackra pitbulltjej!

Hennes familj kunde inte längre ha henne kvar och dumpade henne på sheltret. Varför vet vi inte, men det vi vet är att hon är en helt underbar hund. Hon totalt älskar närhet, och vill överösa allt och alla med kärlek! Men katter… Leona tycker de är väldigt läskiga. Hon är lite rädd för katter. Kanske att en hundvan person kan träna henne med trygga och snälla katter, guida henne och lära henne att de är ofarliga.

Hon går bara fint ihop med andra hundar och hon älskar att leka. Dessa raser som kallas “PPP” (Perros Potencialmente Peli- grosos = potentiellt farliga hundar) i Spanien har mycket svårt att hitta hem. De behöver licens, registreras i ett offentligt register samt bära munkorg så fort de vistas utanför hemmet. De lever inte ett värdigt liv där, och det är inte många som tar sig an ett sådant ansvar.

Allt Leona vill är att hitta en familj, där hon kan få vara fri från munkorgen och fri att leva sitt liv som en individ med värde. Någon som kan älska henne lika mycket som hon kommer älska tillbaka.

Är du det hem Leona söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!