Leona HAR FÅTT ETT HEM I BELGIEN

Kön: tik
Född: augusti 2020
Inkom till hundhemmet: november 2020
Mankhöjd: ca 40 cm, beräknas bli 60-65 cm
Vikt: ca 15 kg, beräknas bli 30-35 kg
Ras: dobermann
Bakgrund: inlämnad
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn: Ja
Organisation: El refugio de Leo
Adoptionsavgift: 6900 sek

Lilla Leona lämnades in till hundhemmet efter att hennes ägare av personliga skäl inte kunde ha henne kvar. Ägaren försökte på eget bevåg omplacera valpen, men hittade ingen som kunde ta hand om henne, så El refugio de Leo välkomnade henne med öppna armar.

Född i augusti 2020 är hon fortfarande bara en liten valp, hon har inte haft något dåligt liv tidigare, utan varit väl omhändertagen under sin korta livstid. Hon är således fri från bagage och andra trauman, utan är istället en obekymrad och glad ung tik. Hundhemmet beskriver henne som väldigt trevlig och lättsam. Nya miljöer kan fortfarande vara lite skrämmande då hon bara är valp och inte har upplevt så mycket än, vilket är helt naturligt, men man tror att hon inte alls kommer ha några problem med osäkerhet om hon får en trygg hand som leder och guidar henne.

På grund av sin unga ålder, och att vi inte förmedlar okastrerade hundar, så kommer Leona behöva invänta rätt ålder, 6 månader i februari, för kastrering innan hon får resa till Sverige.

Nya bilder 23 december 2020: