♀ Libra – ADOPTERAD

~ Libra ~

Libra är en fantastisk hund, hon är en stor personlighet, full av liv och glädje, kärleksfull och gosig.

Det här är en tjej som blir din följeslagare på livets alla äventyr.

Kontaktperson

-

Adoptionsavgift

7900 SEK

Kön

Tik

Född

2018

Ras

Blandras

Mankhöjd

43 cm

Vikt

18 kg

Fungerar med katt

nej

Fungerar med hund

nej

Fungerar med barn

ej testad

Kommer från

triple a

Om Libra

Libra räddades tillsammans med sina valpar. De levde i misär och tilläts aldrig vara ute. Familjen sålde valpar för att tjäna pengar, de hade en skylt vid gatan med “Valpar till salu”. Libra var så lättad att bli räddad från sitt hemska hem att hon blommade upp när hon kom till Triple A och äntligen kunde få vara mamma till sina valpar. Hon tar även hand om andra hundars föräldralösa valpar. Nu har valparna fått egna, kärleksfulla hem så det är dags att Libra också får komma till ett bra hem.

Hon blev stressad av att bo med en massa andra hundar på hundhemmet så hon fick komma till ett jourhem i närheten där hon bott i ett år nu. Där bor hon tillsammans med ett par andra hundar och en katt. Enligt jourhemmet kan Libra vara lite petig med andra hundar, det behövs en lugn introduktion men helst ska hon nog vara ensamhund. Likaså med katter, den hon bor ihop med fungerar det bra med, andra gillar hon inte!

Libra är lugn, lydig, gillar att åka bil, kan promenera inne i stan och gå på café. Hon älskar att gå på långa promenader och går fint i koppel. Hon är smart och lär sig nya saker. Libra är en agility-talang, hon älskar att hoppa. Hon älskar också att simma, springa och gräva. 

Vill du adoptera Libra?
Gör din intresseanmälan här nedan.